Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Testimoniale

Ce spun clientii despre Coenzima Q10 Dual
«Eu iau de 2 luni Coenzima Q10 DUAL si aveam dureri surde la muschiul inimii si acum este mult mai bine, durerile au disparut. Chiar si tensiunea s-a reglat.»

F.I.

«Iau Coenzima Q10 Dual de 5 luni, zi de zi, și nu mai am palpitațiile pe care le aveam înainte, iar tensiunea arterială nu mai îmi face probleme mari ca înainte.»

N.P.

«Eu iau Coenzima Q10 Dual din 2019 și inima mea este sănătoasă. Vă mulțumesc pentru că existați!»

Adriana B.

«Eu urmez cu acest supliment de 3 ani de zile si ma simt minunat. Iau Coenzima Q10 Dual fara intreupere.»

D.G.

«Folosesc această Coenzima Q10 Dual și, da, într-adevăr, acest supliment vine cu o energie considerabila. Am luat de câțiva ani și mă bucur de schimbări majore, în sensul că nu mai am palpitațiile de care nu puteam să mai scap, am reglat tensiunea și mă simt foarte bine. Chiar aș putea spune că se vede și o schimbare fizică în bine.»

M.V.

«Pe mine ma ajuta foarte mult aceasta Coenzima Q10 Dual, cu toate ca am o artera mai ingusta decat celelalte artere. Iau in paralel si medicmentul pentru tensiune si ma simt foarte bine»

Elena C.

«Am luat și eu Coenzima Q10 Dual câteva luni și m-a ajutat foarte mult. Când am făcut EKG, mi-a ieșit perfect, nu mai aveam bătăi neregulate și aveam o tensiune bună.»

O.P.

«Eu iau de câteva luni Coenzima Q10 Dual la recomandarea medicului de familie și mă simt foarte-foarte bine. Vă spun că am și un stent la inimă, dar de când iau, mă simt foarte bine. Luați cu încredere!»

P.I.

«FOLOSESC DE 3 ANI DE ZILE Q10 DUAL ESTE FOARTE BUNĂ! AM LUAT 1 LUNĂ Q10 CU OMEGA 3, DAR MĂ REÎNTORC LA Q10 DUAL BENEFICIILE SUNT DUBLE! .NIMĂNUI NU-I VA CAUZA REACȚII ADVERSE NEGATIVE MIE MI-A RECOMANDAT MEDICUL CARDIOLOG SĂ MERG ÎN CONTINUARE CU Q10 DUAL ȘI CULMEA! EU SINGURĂ AM CONSIMȚIT SĂ ADMINISTREZ Q10 DUAL O ADMINISTREZ LA PRÂNZ, 1 CAPSULĂ PE ZI. O RECOMAND CU ÎNCREDERE!»

I.C.

«Eu sunt o persoană diabetică. Coenzima O,10 Dual merge foarte-foartef bine și la inimă și la creier și e foarte-foarte bună. Iau de ceva ani! Recomand!»

S.F.

1 2 3 4...8
Livrare oriunde in tara, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii! delivery
Coenzima Q10 Dual este un produs Barny's® Born in Canada: produse naturale de calitate superioara, cu substantele active testate clinic, concepute in Canada.
Pentru sanatatea ta zilnica:
Detinator notificare & Distribuitor unic: SC GOOD DAYS THERAPY, Bucuresti
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. Toate produsele de pe acest site sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare suplimente alimentare) si Ministerul Sanatatii (creme si lotiuni). Informatiile si produsele de pe acest site nu au rolul de a diagnostica, preveni sau trata diferite boli si nu inlocuiesc nevoia consultarii unui medic. A se citi cu atentie prospectele produselor inainte de utilizare.