Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Testimoniale

Ce spun clientii despre Coenzima Q10 Dual
« Azi am cumparat solutia Malavit. Asta, deoarece sunt foarte multumita de calitatea produselor firmei Dvs. Mai cumarasem Coenzima Q10, de la alta firma, dar nu vedeam efecte semnificative. Acum o luna, intr-un magazin naturist,fitoterapeutul de acolo mi-a recomandat Coenzima Q 10 de la D.G.Trading, ca fiind foarte buna pentru hipertensiunea arteriala. Dupa primele 2 capsule deja am vazut primele ameliorari. Iar apoi mi-am revenit treptat, in mai putin de o luna. Acum deja nu mai am palpitatii, pusee de tensiune, sunt cu totul alt om. Voi lua si Rasina Mumie, dupa ce am citit marturiile de mai sus. »

Daniela

«Am cumparat de test o cutie si pot sa spun ca m-ati castigat :). inainte eram mai tot timpul obosita si pusa pe cearta. am luat produsul pe o perioada mai lunga si pot sa spun ca acum sunt alt om. mult mai vioaie si energica. multumesc!»

Adriana Neculce

1 2 3
Livrare oriunde in tara, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii! delivery
Coenzima Q10 Dual este un produs Barny's® Born in Canada: produse naturale de calitate superioara, cu substantele active testate clinic, concepute in Canada.
Pentru sanatatea ta zilnica:
Detinator notificare & Distribuitor unic: SC GOOD DAYS THERAPY, Bucuresti
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. Toate produsele de pe acest site sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare suplimente alimentare) si Ministerul Sanatatii (creme si lotiuni). Informatiile si produsele de pe acest site nu au rolul de a diagnostica, preveni sau trata diferite boli si nu inlocuiesc nevoia consultarii unui medic. A se citi cu atentie prospectele produselor inainte de utilizare.