Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Despre KanekaQ10™

Despre Kaneka Q10™

Coenzima Q10 dual este un supliment 100% natural care contine KanekaQ10™, coenzima Q10 ultrapura de la liderul mondial in domeniu, Kaneka Corporation

KanekaQ10™ este cea mai pura si mai cercetata forma de coenzima disponibila astazi la nivel mondial. Spre deosebire de majoritatea coenzimei Q10 de pe piata, KanekaQ10™ este extrasa din drojdie de bere si este 100% bio-identica celei pe care o produce organismul uman. KanekaQ10™ nu contine cis-izomeri, substante nocive care se regasesc in produsele ce contin coenzima obtinuta sintetic din derivate de tutun.

KanekaQ10™ este standardul industrial de referinta in domeniul producerii de CoQ10, calitatea produsului fiind stabilita prin cei 30 de ani de cercetare, studii clinice si de siguranta.


KanekaQ10™– calitate in care poti sa ai incredere:

  • KanekaQ10™ este avizata Kosher si este fabricata conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practices).
  • KanekaQ10™ este certificata GRAS (“Generally recognized as safe”, notificare emisa de catre expertii FDA – Federal Drug Administration din SUA – care certifica o anumita substanta alimentara ca fiind 100% sigura pentru consumul uman).
  • Nu contine organisme modificate genetic (GMO-free).
  • Nu contine alergeni (allergen-free).
  • 1% din produs este compus din microparticule de Coenzima Q10 (licenta NanoQ10™) care asigura o bio-absorbtie rapida si aciune imediata.
Livrare oriunde in tara, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii! delivery
Coenzima Q10 Dual este un produs Barny's® Born in Canada: produse naturale de calitate superioara, cu substantele active testate clinic, concepute in Canada.
Pentru sanatatea ta zilnica:
Detinator notificare & Distribuitor unic: SC GOOD DAYS THERAPY, Bucuresti
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. Toate produsele de pe acest site sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare suplimente alimentare) si Ministerul Sanatatii (creme si lotiuni). Informatiile si produsele de pe acest site nu au rolul de a diagnostica, preveni sau trata diferite boli si nu inlocuiesc nevoia consultarii unui medic. A se citi cu atentie prospectele produselor inainte de utilizare.