Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Emisiuni TV

Apariţii media despre Coenzima Q10 Dual

Farm Liliana Samson. Importanta Coenzimei Q10 in organism - partea 1

Care este rolul coenzimei Q10 in organismul nostru? De ce este indicat sa suplimentam dupa anumita varsta cantitatea de coenzima pentru protectia inimii? Aflam aceste raspunsuri de la doamna farmacist Liliana Samson, care ne explica pe intelesul nostru cum putem preveni afectiunile cardiovasculare si complicatiile acestora.

Livrare oriunde in tara, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii! delivery
Coenzima Q10 Dual este un produs Barny's® Born in Canada: produse naturale de calitate superioara, cu substantele active testate clinic, concepute in Canada.
Pentru sanatatea ta zilnica:
Detinator notificare & Distribuitor unic: SC GOOD DAYS THERAPY, Bucuresti
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. Toate produsele de pe acest site sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare suplimente alimentare) si Ministerul Sanatatii (creme si lotiuni). Informatiile si produsele de pe acest site nu au rolul de a diagnostica, preveni sau trata diferite boli si nu inlocuiesc nevoia consultarii unui medic. A se citi cu atentie prospectele produselor inainte de utilizare.